Danie główne

  • Rosół z makaronem
  •  

  • Kaczka pieczona, na modrej kapuście
  • Roladka schabowa z warzywami, boczkiem otulona
  • Polędwiczki wieprzowe grillowane, na sosie kurkowym
  • Bryzol z serem , ananasem i żurawiną
  • Wołowina wolno duszona
  • Dorsz na szpinaku
  •  

  • Ziemniaki gotowane z koprem
  • Kopytka
  •  

  • Bukiet surówek i warzyw gotowanych
  •  

    Deser

  • Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną
  •  

    Danie II

  • Krem grzybowy
  •  

    Danie III

  • Plastry karkówki duszone w sosie własnym,
  • kluski śląskie, kapusta zasmażana

     

    Danie IV

  • Boeuf Strogonow z kluseczkami francuskimi
  • i surówką wiosenną

     

    Danie V

  • Barszczyk czerwony z krokietem
  •  

    Zakąski

  • Roladka ze schabu faszerowana warzywami i mięsem
  • Udko z indyka faszerowane
  • Roladka z kurczaka ze szpinakiem
  • i pomidorami suszonymi

  • Rostbef wolno pieczony
  • Pieczarki z fetą i oliwkami
  • Śledź w oleju z suszonymi pomidorami
  • i musztardą francuską

  • Pasta łososiowa na grzance
  • Pasztet pieczony
  • Blanszowane szparagi otulone szynką parmeńską
  • Sałatka z kurczaka z ananasem
  • Sałatka tradycyjna warzywna
  • Pieczywo, masło
  •  

  • Owoce filetowane
  • Soki

 

Tu jesteśmy:

    • 
      Brilliant Instajoom

      This endpoint has been retired