Danie główne
- Rosół z makaronem
- Kaczka pieczona, na modrej kapuście
- Roladka schabowa z warzywami, boczkiem otulona
- Polędwiczki wieprzowe grillowane, na sosie kurkowym
- Bryzol z serem , ananasem i żurawiną
- Wołowina wolno duszona
- Dorsz na szpinaku
- Ziemniaki gotowane z koprem
- Kopytka
- Bukiet surówek i warzyw gotowanych
Deser
- Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną
Danie II
- Krem grzybowy
Danie III
- Plastry karkówki duszone w sosie własnym,
kluski śląskie, kapusta zasmażana
Danie IV
- Boeuf Strogonow z kluseczkami francuskimi
i surówką wiosenną
Danie V
- Barszczyk czerwony z krokietem
Zakąski
- Roladka ze schabu faszerowana warzywami i mięsem
- Udko z indyka faszerowane
- Roladka z kurczaka ze szpinakiem
i pomidorami suszonymi
- Rostbef wolno pieczony
- Pieczarki z fetą i oliwkami
- Śledź w oleju z suszonymi pomidorami
i musztardą francuską
- Pasta łososiowa na grzance
- Pasztet pieczony
- Blanszowane szparagi otulone szynką parmeńską
- Sałatka z kurczaka z ananasem
- Sałatka tradycyjna warzywna
- Pieczywo, masło
- Owoce filetowane
- Soki
|
This endpoint has been retired