Danie główne:

  • Rosół z makaronem
  •  

  • Rolada schabowa z warzywami otulona boczkiem
  • Polędwiczki z grilla, z sosem kurkowym
  • Kaczka pieczona, na modrej kapuście
  • Policzki wołowe duszone w winie
  • Bryzol z serem, ananasem i żurawiną
  • De vollaile z masłem i koprem
  • Dorsz na szpinaku
  •  

  • Ziemniaki gotowane z koprem
  • Kopytka
  •  

  • Bukiet surówek i warzyw gotowanych
  •  

    Deser:

  • Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną
  • Owoce filetowane
  •  

    Danie II:

  • Zupa gulaszowa
  •  

    Danie III:

  • Pieczony antrykot Tomahawk, kasza pęczak
  • z sosem grzybowym i buraczkami glazurowanymi

     

    Danie IV:

  • Duszona karkówka w sosie ziołowo - cebulowym,
  • kluski śląskie i kapusta zasmażana

     

    Danie V:

  • Makaron penne z grillowaną polędwiczką
  • w sosie kurkowym, z parmezanem

     

    Danie VI:

  • Barszczyk czerwony z krokietem
  •  

    Zakąski:

  • Schab faszerowany mięsem i warzywami
  • Roladki drobiowe ze szpinakiem
  • Rostbef wolno pieczony
  • Polędwiczka sous vide na salsie pomidorowej
  • Śledź w oleju z pomidorami suszonymi
  • i musztardą francuską

  • Pasta łososiowa na grzance
  • Tymbaliki z łososia
  • Pasztet pieczony
  • Blanszowane szparagi otulone szynką parmeńską
  •  

    Sałatki:

  • Sałatka z kurczaka z ananasem
  • Sałatka brokułowa

 

Tu jesteśmy:

    • 
      Brilliant Instajoom

      This endpoint has been retired